jQuery( document ).ready(function() { jQuery(".lightbox .button:last-child a").attr("rel","prettyphoto"); }); Skip to main content

Ansøgning til Frederiksberg Sogn

Af Jonathan Grevsen
CMS og hjemmesider

Jeg er god til at CMS systemer og hjemmesideopbygning

Premiere Pro klipper

Jeg har klippet i Premiere Pro i 12 år. Hurtig, effektiv og kreativ

Fotojournalist

Uddannet Fotojournalist fra Danmarks Journalisthøjskole

Selvkørende

Som selvstændig fotograf er jeg selvkørende i mit arbejde

Min motivation for at ansøge

Det betyder noget, hvad vi bruger vores arbejdsliv på. Den erkendelse betyder for mig, at jeg ønsker et skift i min karriere. Jeg ønsker at arbejde mere med journalistik og webudvikling.

Lidt om mig selv

Jeg vil beskrive mig selv, som værende pligtopfyldende, hjælpsom og social. I min fritid der træner jeg min yngste søns fodboldhold. Jeg tror grundlæggende på, at jo mere man giver jo mere får man tilbage.

Hvad kan jeg bidrage med

Jeg har i de sidste 12 år arbejdet som freelance fotograf med fokus på video og filmproduktioner. Jeg har løst utallige opgaver på egen hånd, hvor jeg både filmer, klipper og grader. Jeg kan bidrage med en professionel og kreativ tilgang til jobbet.

Webudvikling

Jeg har gennem årene lavet mange hjemmesider i WordPress, Joomla og andre CMS systemer. Jeg er god til administrere hjemmesider.

Tre eksempler på mit arbejde

Sofie Carsten Nielsen

Valgvideo til Folketingsvalget i 2019

Rico og Bobby

Mini dokumentar om to københavnske dansere

Terrene

En film om at være ung og søgende i livet

Ansøgning – Kommunikationsmedarbejder

Jeg skriver for at ansøge om stillingen som kommunikationsmedarbejder hos Frederiksberg Sogn. Jeg synes det ville være spændende at bringe mine kompetencer ind i et nyt område.

Jeg har en bachelorgrad i fotojournalistik fra DMJX, hvor jeg har fået en solid teoretisk og praktisk forståelse for journalistik. Min uddannelse har givet mig en bred vifte af færdigheder, herunder at kunne skrive artikler, analysere historier, og arbejde med fotografi og video, som jeg mener vil være værdifulde for Frederiksberg Sogn.

Jeg har arbejdet som freelance fotograf / film fotograf i de sidste 12 år, og har opbygget en solid værktøjskasse til at klippe og tilrettelægge film til kampagner og sociale medier. Jeg arbejder struktureret og er god til at indgå i et tæt samarbejde med mine kolleger. Derudover, så har jeg opbygget mange hjemmesider i WordPress og ville kunne lære at bruge ChurchDesk nemt.

Jeg er dygtig til at identificere og målrette budskaber til forskellige målgrupper og kan skabe visuelt stærke fortællinger. Jeg er også opmærksom på vigtigheden af at overholde deadlines og har gode organisatoriske færdigheder. Jeg arbejder i Premiere Pro, Photoshop, Indesign og så er jeg god til CMS systemer generelt.

Det ville være en ære, at få muligheden for at bidrage til Sognets vigtige arbejde og håber at I trods den lidt sene ansøgning vil tage mig ind til en samtale.

Med venlig hilsen

Jonathan Grevsen

Cv – Jonathan Grevsen

Fødselsdato: 0805-1983

Nationalitet: Dansk

Sprog: Dansk, engelsk og spansk

Uddannelser:

HF – KVUF

Fatamorgana – 1 år

BA, Fotojournalist – DMJX

Praktikperiode (1,5 år) på El Periódico de Catalunya

Erfaring: 

12 som selvstændig fotograf med fokus på video