Ansøgning til Berlingske

Af Jonathan Grevsen
Premiere Pro klipper

Jeg har klippet i Premiere Pro i 12 år. Hurtig, effektiv og kreativ

Fotojournalist

Uddannet Fotojournalist fra Danmarks Journalisthøjskole

Selvkørende

Som selvstændig fotograf er jeg selvkørende i mit arbejde

Filmskaber

Jeg elsker at skabe historier gennem filmmediet

Min motivation for at ansøge

Det betyder noget, hvad vi bruger vores arbejdsliv på. Den erkendelse betyder for mig, at jeg ønsker et skift i min karriere. Jeg ønsker at arbejde med journalistik og være med til at fortælle historier, som former vores samtale og forståelse af samfundet.

Lidt om mig selv

Jeg vil beskrive mig selv, som værende pligtopfyldende, hjælpsom og social. I min fritid der træner jeg min yngste søns fodboldhold og står på skateboard med venner. Jeg tror grundlæggende på, at jo mere man giver jo mere får man tilbage.

Hvad kan jeg bidrage med

Jeg har i de sidste 12 år arbejdet som freelance fotograf med fokus på video og filmproduktioner. Jeg har løst utallige opgaver på egen hånd, hvor jeg både filmer, klipper og grader. Jeg kan bidrage med en professionel og kreativ tilgang til jobbet.

Mine ønsker til jobbet

Hvis jeg får jobbet, så vil jeg anmode om at få lov til at producere/filme nogle videoer selv. Det kunne være et månedligt portræt af forskelliger aktuelle forfattere, hvor man kommer tæt på personen. Den slags opgaver vil øge jobbets værdi i mine øjne.

Tre eksempler på mit arbejde

Sofie Carsten Nielsen

Valgvideo til Folketingsvalget i 2019

Rico og Bobby

Mini dokumentar om to københavnske dansere

Terrene

En film om at være ung og søgende i livet

Ansøgning – Stillingsopslag til Journalist til video

Jeg skriver for at ansøge om stillingen som Journalist til video hos Berlingske Media. Jeg er meget interesseret i at blive en del af jeres team, da jeg deler jeres passion for digitale medier, journalistik og video.

Jeg har en bachelorgrad i fotojournalistik fra DMJX, hvor jeg har fået en solid teoretisk og praktisk forståelse for visuel journalistik. Min uddannelse har givet mig en bred vifte af færdigheder, herunder at kunne skrive artikler, analysere historier, og arbejde med fotografi og video, som jeg mener vil være værdifulde for Berlingske Media.

Jeg har arbejdet som freelance fotograf / film fotograf i de sidste 12 år, og har opbygget en solid værktøjskasse til at klippe og tilrettelægge film til kampagner og sociale medier. Jeg arbejder struktureret og er god til at indgå i et tæt samarbejde med mine kolleger.

Jeg er dygtig til at identificere og målrette budskaber til forskellige målgrupper og kan skabe visuelt stærke fortællinger. Jeg er også opmærksom på vigtigheden af at overholde deadlines og har gode organisatoriske færdigheder. Jeg arbejder i Premiere Pro, og så er jeg god til CMS systemer generelt.

Det ville være en ære at få muligheden for at bidrage til Berlingske Medias journalistik og være en del af jeres passionerede team. Jeg ser frem til at høre fra jer for at diskutere mine færdigheder og erfaring yderligere.

På forhånd tak for jeres tid og overvejelse.

Med venlig hilsen

Jonathan Grevsen

Cv – Jonathan Grevsen

Fødselsdato: 0805-1983

Nationalitet: Dansk

Sprog: Dansk, engelsk og spansk

Uddannelser:

HF – KVUF

Fatamorgana – 1 år

BA, Fotojournalist – DMJX

Praktikperiode (1,5 år) på El Periódico de Catalunya

Erfaring: 

12 som selvstændig fotograf med fokus på video